TEKİRDAĞ / MURATLI - Şehit Erdoğan Erişik İlkokulu

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI. TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

İl Milli Eğitim Müdürü  Abdullah NAİR ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri KIRMIZI okulumuzu ziyaret ettiler ve öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladılar. Okul Müdürü Arzu KARA tarafından kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz aile katılımı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk büstümüzün etrafına kasımpatı çiçekleri ektiler.

Kas

Ata'mızı vefatının 85. yılında, okulumuzda yapılan anma programında saygı ve minnetle andık.

Kas

Okulumuza tahsis edilen yeni kalorifer kazanımızın montajı tamamlandı. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olması dileklerimizle

Kas

Okulumuz öğrencilerine radyo ve telsiz haberleşmesi konusunda ''TRAC'' üyesi TAIKA Aytaç KARA tarafından sunum yapıldı. Okulumuza Mesut ERDEMİR bey tarafından telsiz hediye edildi. Kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyoruz.

Öğretmenimiz Vildan KAÇAR İlk yardım günü uygulamaları kapsamında

Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize, ilk yardım sunumu ve uygulamalı gösterimini yapmıştır.

Eyl

Öğretmenimiz Nadire TEK Gaziler Günü etkinlik programını koordine ederek gerçekleştirmiştir.

Vatanımızı savunurken şehit olan gazi olan tüm vatan evlatlarına saygılarımızı sunarız.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinden Beyza İNAN koordinatörlüğünde İlköğretim Haftası kutlamaları yapılmıştır.

Bir şenlik havasına dönüşen kutlamalar öğrencilerimizin büyük ilgisini çekmiş ve eğlenmelerini sağlamıştır.

Haz

MURATLI HALK EĞİTİM MERKEZİ HAYAT BOYU ÖĞRENME YILSONU SERGİSİ BÜYÜK BİR COŞKU VE KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ HALK OYUNLARINI SERGİLEDİLER.

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ ETKİNLİKLERLE BULUŞTU.