TEKİRDAĞ / MURATLI - Şehit Erdoğan Erişik İlkokulu

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri'' Ocak ayı projesi: ''uzman daveti, uzmanın gönderdiği kitap kapağı tasarımı ve kitaba yeni isim bulma bütünleştirilmiş etkinliği'' kapsamında ana sınıfı öğrencilerimiz Yazar Gülay GÜL ile çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdi.

Ock

Okul kütüphanemiz yeni gelen kitaplarla her geçen gün daha zengin hale geliyor.

Ara

Okulumuz okul öncesi öğrecilerinin ''BİR YAŞ DAHA BÜYÜDÜK'' kostümlü partisine okul müdürü Arzu KARA ve öğrenci velilerimiz de katıldı.

Değerler Eğitimi ilkokul temamız ''SABIR''

Ara

''Her Kitap Bir Dünya'' projesi kapsamında aralık ayı okulumuz faaliyetleri.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılında 19.12.2023 tarihinde 19.23 ile 20.23 saatleri arasında yapılan  ''Tekirdağ Okuyor'' etkinliği okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinden yoğun ilgi gördü.

Ara

''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında ana sınıfı öğrencilerinin ''Şiir Okuma ve Bilmece Sorma'' etkinliği çalışmaları

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesimde gerçekleştirilen ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında veli katılımlı ''Kitap Kapağı Tasarımıı'' etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuz ana sınıfı öğrenciler ''Dengeli Beslenmenin Eğlenceli Yolu'' etkinliği ile sağlıklı tabaklar oluşturdular.

Kas

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında kasım ayı çalışmaları yapıldı.

Kas

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine jandarma trafik personelleri tarafından ''7/11 Yaş Trafik Güvenliği'' eğitimi verildi.

Kas

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuzda kasım ayına dair çalışmalar yapıldı.

Kas

21-27 Kasım ''Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'' okulumuz öğrencilerinin etkinlikleri ile kutlandı. Bilinçlendirme videoları izletildi.