TEKİRDAĞ / MURATLI - Şehit Erdoğan Erişik İlkokulu

VİZYON, MİSYON VE DEĞERLERİMİZ

MİSYONUMUZ

Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi,

Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı,

Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

1) Önce İnsan,

2) Karşılıklı güven ve dürüstlük,

3) Sabırlı, hoşgörülü ve kararlılık,

4) Adaletli performans değerlendirme,

5) Kendisiyle ve çevresiyle barışık olma,

6) Yetkinlik, üretkenlik, ve girişimcilik ruhuna sahip olmak,

7) Doğa ve çevreyi koruma bilinci,

8) Sorumluluk duygusu ve kendine güven bilincini kazandırma.

Yayın: 03.10.2018 - Güncelleme: 31.03.2019 14:38 - Görüntülenme: 241